Motorosok túráznak a Vértesben október 1-én

Kevesebb, mint két hét múlva felzúgnak a motorok a Vértesben: október 1-én lesz a klasszikus és veteránkorú kétkerekűek részére kiírt 1. VMC Kupa.

A Vintage Motorcycle Company és az Oldtimer Rally Trophy közös szervezésében zajló rendezvény Székesfehárvárról, a Diófa étterem parkolójából rajtól szombat reggel 9 óra magasságában. Bemelegítésként rögtön a rajt után 1/100-s különpróba vár a motorosokra, akik innen Zámoly felé veszik az irányt, s egészen Gántig gurulnak, hogy letudják a második ügyességi feladatot. Ezt követően Csákvár érintésével Vértesboglárra haladnak, ahol újabb feladatot kell teljesíteniük, Száron pedig pihenőt tart a kizárólag kétkerekűekből álló mezőny.

A Vértes Classic volt az első hazai 1/100-as futam, ahol motorsok is rajthoz álltak – nagyon élvezték a kalandot!

A rövid szünet után Nagyegyháza és Csabdi következik az útvonalon, utóbbi településen két különpróbát is szerveztünk a résztvevőknek. Ezután Bicske, Felcsút és Alcsútdoboz felé tart a karaván. Az utolsó etap Vértesacsa és Lovasberény lesz, innen pedig irány Székesfehérvár, ahol megint 1/100-as verseny és – a Diófa étteremben – ebéd várja a társaságot! Aki szeretne nevezni, még megteheti a Nevezés – VMC Kupa menüpontban. Mindenkit szeretettel látunk!

X